Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

épületgépészeti szoftverek

      Épületépészeti tevezéssel foglalkozom, és onnan jött az ötlet, hogy kéne egy olyan programot készíteni mely segítséget nyújt a tervezésben. A meglévő WinWatt minden számítási igényt kielégít, de sok manuális munkát igényel. Ezt a folyamatot szeretnénk lerövídíteni egyszerübbé tenni. 

      A programot kollégám állította össze. Ő az, aki bitekbe önti az ötleteimet. Mindamellett nagy segítség volt a Bausofttól kapott szakmai támogatás.

Az első programnk a hőtechnkai csomag mely regisztráció után díjmentesen letölthető. Ha kérdésed, hozzáfűzni valód van a programmal kacsolatban kérlek ne levélbe, hanem a fórumon kereztül tedd meg!

      Reményeink szerint nyárra meg lesz a hálózat méretező programunk is, ami a fűtési hálózat méretezését fogja elvégezni szintén a Winwatt segítségével A radiátor mérethelyes ehelyezésével és feliratozásával, padlófűtési osztók köreinek feliratozásával. Körök kirajzolását nem támogatjuk, nincs tervben. Természetesen az ismert teljesítményű fogyasztó is része lesz a programnak, reményeim szerint programunk az fc-k méretezését és annak megrajzolását és feliratozását is el tudjuk végezni. A program 3d-s modelben fogja a rajzot lekészíteni így valós méretekkel és nyomvonallal számol. Ez nagy könnyebbség mert a szabályzó szelepek beállítási értékei a valós hálózathoz fognak igazodni. Ezzel tényleges hidraulikai adatokkal számolhatsz.
      Megkönnyítve az anyagkiírást, a terven szereplő berendezési tárgyak és csővezetékek mennyisége exccel táblázatban kinyerhatő a programból.
Ez a programcsomag már fizetős lesz. Nem megvásárolható, hanem bérelhető rövidebb, hosszabb távra ruglmasan skálázható. 

      Szeretnénk nyitni más cad-s platformok irányába is.