Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

épületgépészeti szoftverek

A weblap és webshop fejlesztés, tesztelés alatt van!!!

 

1.Bevezetés

Az alábbi részletezett Általános Vásárlási Feltételek (a továbbiakban Általános Feltételek) kizárólag az egymással kölcsönös szerződésben álló felekre vonatkozik egyrészről a cadwatt.hu honlap használóira, másrészről Ellmann Plan Kft .-re (

2.Árak

A honlapon megadott eladási árak Forintban értendők és tartalmazzák az általános forgalmi adót.
Az Ellmann Plan Kft-nek jogában áll bármelyik pillanatban módosítani az árait, rendeléskor azt az árat vesszük figyelembe, amely a rendelés pillanatában a Honlapon szerepel. A program nem vásárolható meg, csak bérlhető. Ebből adódóan nincs más költség, mindig a lefrissebb verziót használhatja. A pogramot csak arra az időre bérelje megfelelő számban, amennyire szüksége van.

A

3. Szállítás és Fizetés

A Honlapon vásárolt termékeket csak eltölteni lehet, fizikai adathordozón nem szállítunk, még külön kérésre sem. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ön mihamarabb munkába tudja venni a programot. Mindazonáltal nem tudjuk a felelősséget vállalni a hálózati sebességek garantálására, a letöltés erőteljesen függ az ön internet hálózatának sebességétől.


A cadwatt.hu-n lehetőség van bankártyás fizetésre, így azonnal használatba veheti a programot. A fizetés utánn rötön a beregisztrált e-mail címre elküldük a számlát. Átutalás esetén az utalás megérkezése után 24 órán belül kerül kiadásra a program licence. Papír lapú számlát is kiállítunk külön díjazás ellenében. Ez irányú kérését a webshopban kell közölni, a papíralapú számla külön tételként kerül megrendelése.


4. Visszavonási jog elégedetlenség esetén

A 17/1999. (II.5.) Kormány rendelet értelmében a szoftver esetében nincs visszaküldési lehetőség. Mivel a honlapon demó verzióban letölthető a program ezért vásárlás elött kérem először próbálja ki és csak ezután vásároljon ha elégedett a programmal. 

 

5. Garancia és Vásárlás Utáni Szervíz

amennyiben a program hibásan működik és ebböl megrendelőnek kára származott, úgy a program áráig vállaljuk a felelőséget. A program csak a mindig aktuális Winwattal és autocad 2010 utáni verziójával működik. 

6. Személyes adatok védelme

Bizonyos információk, adatok elengedhetetlenek a rendelés felvételéhez, a vásárlás teljesítéséhez, a számlakiállításhoz, jótállási szerződéshez. Az Ön által megadott adatokat az Ellmann Plan Kft. csak ezek érdekében rögzíti és őrzi, anélkül hogy harmadik illetéktelen személyek számára azokat az Ön hozzájárulása nélkül kiadná. Nélkülük a rendelés visszavonható és érvénytelennek minősül. A honlap használatával Ön teljes körű felelősséget vállal azért, hogy a megadott adatok hitelesek és a valóságnak megfelelnek. A hamis, a valóságnak nem megfelelő adatok megadásával okozott károkért polgári jogi és büntető jogi felelősséggel tartozik.

8. Szellemi tulajdon

Az Ellmann Plan Kft. honlapjának egész tartalma (illusztrációk, szövegek, megnevezések, márkák, képek, videók) az Ellmann Plan Kft.-vel szerződésben lévő üzleti partnerek tulajdonát képezi. A honlap tartalmának bármilyen módszerrel és bármilyen adathordozón történő részleges vagy teljes mentése, másolása, reprodukciója kizárólag az Ellmann Plan Kft. előzetes és kifejezett, írásbeli engedélyezésével történhet.
A szolgáltatásaink által kínált összes információ, szövegek tartalma, és szoftverek az intellektuális tulajdonra és a copyright-ra vonatkozó magyar és nemzetközi jogszabályok által védettek.
Az Ellmann Plan Kft. nem engedélyezi a honlapja azon tartalmának lemásolását, kiplakátolását vagy terjesztését, amelynek Ön nem rendelkezik az intellektuális tulajdonjogával. A honlap tartalmának harmadik személy által történő, engedély nélküli felhasználása hamisításnak számít, és a szellemi tulajdonjog megsértésére vonatkozó törvények szankcióival jár.

8. Az ajánlati kötöttségről

Az Ön által magyar nyelven leadott megrendelés és fizetés után a program letölthető és azonnal használható is. A kifizetett program áráról elektronikus számlát állítunk ki melyet a regisztrációnál megadott e-mail címre küldjük. Amenniyben őn papír alapú számlát szeretne úgy azt külön költség fejében elküljük a címére.